ANGRY-CUSTOMER
Wat we doen

Find the best way to achief your goals

U wilt een bepaald doel bereiken, maar er bevinden zich obstakels op de weg die u weerhouden uw doel te bereiken. U wilt groeien met uw onderneming, maar twijfelt over de juiste weg.
Met verbeeldingskracht, passie en toekomst visie zoeken wij naar de meest duurzame en effectieve manier om uw ambities werkelijkheid te laten worden door uw onderneming te sturen daar waar toekomst en passie ligt.
Wat ons uniek maakt

Wat ons uniek maakt

Gericht op MKB:
Wij werken graag met mensen in dynamische omgevingen waar je directe resultaten kan behalen.
Toegankelijk en laagdrempelig:
Wij willen niet zoveel mogelijk uren schrijven, maar meerwaarde leveren daar waar de klant resultaten kan behalen.
Duidelijke en heldere diensten:
Wij werken met duidelijke en heldere diensten. U weet waar wij voor u aan werken, u weet wat het kost.
Storytelling en visualisatie:
Wij geloven niet in lange rapporten. We zijn overtuigd van de kracht van short story telling en visualisaties.
Ondernemer en bedrijf:
Wij werken vanuit de kracht en drijfveer van de ondernemer of bestuurder om bedrijfsdoelstellingen en ambitie waar te maken.
Hoe wij werken.
Tijdens het eerste (kennismakings)gesprek proberen wij een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van het bedrijfsvraagstuk, de achterliggende motivatie, het ontstaan van het vraagstuk en uw onderneming. Na een korte sparringssessie geven wij aan hoe wij tegen het bedrijfsvraagstuk aankijken, hoe wij hier voor u aan kunnen werken en of dit past binnen één van onze vaste diensten, een combinatie hiervan of dat wij dit kunnen doen via een maatwerk opdracht.
Afhankelijke van het bedrijfsvraagstuk en opdracht zullen er verschillende contact- en sparringssessies zijn waarin wij samen met u de voortgang, ontwerpen en ideeën bespreken en evalueren voordat wij de verdere verdieping opzoeken.

Hoe gek het ook klinkt: soms zien wij ook af van opdrachten.

Indien wij het gevoel hebben niet de meerwaarde te kunnen leveren waaraan u behoefte heeft gaan wij niet voor u aan de slag.

Hoe waardevol is een kop koffie voor u?